Q&A

Wat moet ik doen als het me niet lukt om in te loggen?

Als je al wel een account hebt aangemaakt, maar het lukt je vervolgens niet om (op een later moment) in te loggen, dan is de kans groot dat je je aangemaakte account nog niet hebt geactiveerd. Je ziet dan de melding 'Je account is nog niet geactiveerd'. Toen je je account hebt aangemaakt, heb je ook een verificatiemail ontvangen met daarin een knop om je account mee te activeren. Let op: alleen geactiveerde accounts met een daaraan gekoppelde ticket kunnen de webinar(s) bijwonen. Bij sommige e-mailprogramma's verdwijnen dit soort verificatiemails wel eens in een spam-map. Controleer daarom goed de inboxen van je e-mailadres en klik op de activatieknop in de verificatiemail. Hiermee wordt je account geactiveerd, waardoor je vervolgens kunt inloggen op het Mind Over Madness-platform en je - indien je een ticket hebt aangeschaft - de webinar kunt bijwonen.

Hoe kan ik controleren of ik met succes een ticket voor één of meerdere webinars heb gekocht?

Om te controleren voor welke webinars jij tickets hebt aangeschaft, kun je te allen tijde inloggen op Mind Over Madness door middel van de knop ‘Inloggen’, rechts bovenin het menu. Als je al bent ingelogd, staat op die plek de knop 'Account'. Door vervolgens op de knop ‘Aankopen' te klikken, zie je voor welke webinar of webinars jij een ticket hebt aangeschaft. 

Hoe lang duurt een webinar?

Een webinar duurt ongeveer 90 minuten.

Hoe lang kan ik het terug kijken?

De webinars worden opgenomen en verschijnen daarna zo spoedig mogelijk op het Mind Over Madness-platform. Mocht je op de dag zelf niet kunnen deelnemen aan de webinar dan kan je alsnog een kaartje kopen om de webinar op een andere dag te bekijken. Je mist dan natuurlijk wel de interactie met Kaj en Monica. Webinars zijn voor onbeperkte tijd terug te zien op ons platform.

Moet ik mij ergens op voorbereiden?

Bij sommige seminars is dit wel nodig. Twee dagen van de voren krijg je een mail toegestuurd met alle nodige info. 

Zijn Monica en Kaj er zelf ook bij?

Die zijn er zeker bij en zullen actief aan de webinar deelnemen. 

Kan ik vragen stellen tijdens de seminar?

Als je ingelogd bent en deelneemt aan de webinar dan kun je via een live chat je vragen sturen en deze zullen worden behandelt tijdens de webinar. 

Meer vragen? Mail ons!

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met: mindovermadness.info@gmail.com